Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Συνταγή από:

->Σε περίπτωση που το χρώμα της μαρμελάδας μας είναι πολύ ανοιχτό, μπορούμε να την ξαναβράσουμε με λίγο νερό. Αμέσως το χρώμα θα σκουρίνει και θα είναι πιο ευπαρουσίαστη για σερβίρισμα.

-> Όταν βράζουμε τις μαρμελάδες μας, πρέπει να είμαστε από πάνω και να ανακατεύουμε συνεχώς γιατί πιάνουν εύκολα στην κατσαρόλα.

->Πρέπει να κρυώσει η μαρμελάδα για να μεταφέρουμε σε βαζάκια.

->Πριν τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα σε βάζα, αφαιρούμε από μέσα όλα τα μπαχαρικά.

->Κλείνουμε καλά τα στεγνά βάζα που θα τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα, να μην περνάει αέρας.