Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

GOULASH SOUP

Συνταγή από:
ΥΛΙΚΑ :

*1/2 κιλό μοσχάρι ποντίκι
*3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
*4 πατάτες
*1/2 κούπα κους κους
*ελαιόλαδο
*αλάτι-πιπέρι-πάπρικα-κύμινο
*3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
*2 κρεμμύδια  κομμένα σε χοντρά κομμάτια
*ντοματοπολτός
*μπούκοβο και πάπρικα καυτερή και γλυκιά





 ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


Ξεκινάμε σοτάροντας τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα,στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας με την πάπρικα και το τσιγαρίζουμε κ αυτό μέχρι να πάρει λίγο χρώμα .
Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας . Όταν το κρέας μας έχει μαλακώσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά ,το αλάτι το πιπέρι και το κύμινο . Αφήνουμε μέχρι να βράσουν και τα λαχανικά και συμπληρώνουμε το ζυμαρικό μας όπου το αφήνουμε και αυτό να βράσει .
Όταν η σούπα μας είναι έτοιμη τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι ντοματοπελτέ με ελαιόλαδο και βάζουμε μέσα μπούκοβο , πάπρικα καυτερή και γλυκιά και συνοδεύουμε τη σούπα μας με αυτό  το μείγμα προσθέτοντας όσο θέλουμε στο πιάτο μας για να δώσουμε έντονη πικάντικη γεύση .

Καλή  Όρεξη !



->ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ο γκούλας είναι από τα πιο γνωστά διεθνώς φαγητά της Ουγγαρίας , αν και συναντάται σε διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης και με ποικίλες παραλλαγές. Το κρέας που χρησημοπούμε είναι μοσχάρι και το υλικό που δεν πρέπει να λείψει είναι η πάπριπα το εθνικό μπαχαρικό των Ούγγρων. Μια νόστιμη και πικάντικη σούπα , εναλλακτική και ιδανική κυρίως για τους χειμερινούς μήνες.